preskoči na sadržaj

Poštanska i telekomunikacijska škola

 > Naslovnica
Vijesti

Erasmus+ projekt LIFE (Learning is Fun and Enlightening)

Autor: Željana Giljanović, 31. 5. 2019.

Poštanska i telekomunikacijska škola će sudjelovati u Erasmus+ projektu pri Agenciji za mobilnost i programe EU, Learning is Fun and Enlightening (LIFE), u sklopu Ključne aktivnosti 1 u području općeg obrazovanja. 

Cilj je projekta LIFE unaprijediti područja triju ključnih kompetencija - novih metoda poučavanja s naglaskom na IKT u nastavi, inkluziju učenika s teškoćama u učenju i poduzetništvo - te kroz projekt adekvatnije razviti područje europske dimenzije i upravljanja međunarodnim projektima.

 

Projekt će trajati 16 mjeseci tijekom kojih će se provesti 5 aktivnosti mobilnosti nastavničkog osoblja u međunarodnom okruženju. Unapređivanjem ključnih kompetencija nastavnika omogućit će se kvalitetnije, suvremenije i tehnološki naprednije obrazovanje za učenike.

Tijekom aktivnosti naglasak će biti na unapređenju kvalitete izvođenja nastave, razvoja europske dimenzije i buduće suradnje s potencijalnim partnerima u međunarodnom okruženju što je u skladu sa školskim Razvojnim planom. Diseminacijom će se omogućiti razvoj vještina nastavnika na razini škole a i šire putem radionica, ostvariti bolja suradnja s učenicima i roditeljima, te unaprijediti suradnja s lokalnom zajednicom. 

 
Podijeli s prijateljima
Facebook
Korisni linkovi

Tražilica
Oglasna ploča
Vijesti iz CARNet-a
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 403
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Poštanska i telekomunikacijska škola / Trg J. F. Kennedyja 9, HR-10000 Zagreb / ptskola.hr / ured@ss-pts-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju